Chargement Évènements

« Tous les Évènements

  • Cet évènement est passé

Conan / Un / Sixes | Baroeg

14 novembre à 19:00 - 23:00

Conan / Un / Sixes | Baroeg

Donderdag 14 november
Conan (UK caveman battle doom)
Un (US funeral doom / sludge)
Sixes (US blackened doom / sludge)
Vvk € 16,50. Entree € 17,50. Zaal open 19.00 uur

Het najaar; de dagen worden korter, het weer wordt guurder, de ideale tijd om doombands op stap te sturen. Traditiegetrouw zijn er ook veel doom metalfestivals in deze periode, waaronder onze eigen Dutch Doom Days. Maar als je Conan krijgt aangeboden op een datum twee weken na DDD, kop je die package uiteraard keihard binnen. We weten namelijk van eerdere shows in Baroeg dat de Britten tot de crème de la crème horen.
Wat ook wel gaaf is, is dat Conan twee Amerikaanse acts meeneemt die wellicht nog niet zo bekend zijn. Ze zijn wel de moeite waard kunnen wij u vertellen.
Un maakt indruk met vette funeral gecombineerd met sludge. Sixes haalt dan weer meer invloeden uit black metal en mengt dat met sludge.
————————————————————————————

🆕 Wij van Baroeg Rotterdam willen je graag zo goed mogelijk op de hoogte houden van alle nieuwe shows die we voor je organiseren. We willen natuurlijk niet dat je straks een leuke band mist. Daarom gaan we nu ook aankondigingen op Whatsapp doen! Zodat we ervoor kunnen zorgen dat je het zo snel mogelijk weet. Als je geïnteresseerd bent stuur dan een app met ‘BAROEG AAN’ naar 0683241743 of klik op deze link: (https://bit.ly/2K71bKA).
➡️meer info: www.baroeg.nl/whatsapp ⬅️

————————————————————————————
Inschrijven voor de Baroeg nieuwsbrief kan natuurlijk ook, zie hier: http://baroeg.nl/info/nieuwsbrief/

————————————————————————————

🤘 Word Vriend van Baroeg! 🤘
Vrienden Van Baroeg (VVB) is een initiatief van en voor stichting Poppodium Baroeg. De Vrienden van Baroeg dragen dit unieke poppodium een warm hart toe. Zij zijn trots op de muziek, de sfeer en de mensen in Baroeg.

Via de Vrienden Van Baroeg laat je aan de buitenwereld zien dat Baroeg en de alternatieve muziekscene belangrijk zijn. Met een grote club mensen die Baroeg ondersteunt staat Baroeg sterk. Vrienden kunnen ook meedenken over de toekomst van Baroeg. Op de vriendenborrel bijvoorbeeld zijn ook staf- en bestuursleden van Baroeg aanwezig. Vrienden van Baroeg ontmoeten elkaar ook op de besloten Facebookpagina van de VVB. Daar vind je ook vooraankondigingen of ‘inside info’ over Baroeg.

➡Maak het verschil en word lid van Vrienden Van Baroeg! Lees hier (https://bit.ly/2Eh0U84) meer over de verschillende vriendenpakketten en de bijbehorende kortingen. Heb je nog vragen? Dan kun je e-mailen naar: vrienden@baroeg.nl.

Détails

Date :
14 novembre
Heure :
19:00 - 23:00
Site Web :
https://www.facebook.com/events/1221713101330648

Lieu

Baroeg Rotterdam
Spinozaweg 300
Rotterdam, 3076 ET NL